חיידקים ונגיפים בשירותים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/01/2020 | 03:39 | מאת: יאיר

שלום רב דוקטור, האם יש סיכוי להידבק בחיידקים/נגיפים ע"י שימוש בחבילת מגבונים שנפלה לאסלה בבית אחרי הורדת המים? (יש לציין שמייד הוצאתי אותה מהאסלה), יש מצב שחיידקים או נגיפים יחדרו לתוך החבילה ויעברו בשימוש? חיידקים/נגיפים יכולים להדביק בדרך הנ"ל?

שלום יאיר, סביר שגם במים של השרותים 'לאחר הורדתם' יש חיידקי צואה רבים. הרבה בריאות אפי

19/01/2020 | 12:40 | מאת: שואל השאלה

תודה על המענה, יש מצב שחיידקים או נגיפים יחדרו לתוך החבילה ויעברו בשימוש? חיידקים/נגיפים יכולים להדביק בדרך הנ"ל?

שלום שואל השאלה, אינני מכיר מחקר שבדק את השאלה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות