חיכוכים בין פין לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/01/2020 | 10:16 | מאת: שי

שלום רב רציתי לדעת אם ניתן להידבק בחיכוכים של פין בפי הטבעת והישבן ללא חדירות.. ברוב האקט היה עם קונדום אך ירק על הקונדום שיהיה רטוב . אני מדגיש ללא חדירה. אך הרוק כן נגע בפי הטבעת. ובנוסף ביצעתי מין אוראלי עם קונדום אך אם היו לו שאריות מהיד של נוזל זרע טרם הלבשת הקונדום האם קיים סיכון ? או ליקוקים סביב איבר המין והאשכים. אשמח לתשובה האם עליי להיבדק לאיידס. תודה

שלום שי, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך הפעילות המינית המתוארת בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות