קדחת Q פיענוח תוצאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/01/2020 | 20:31 | מאת: שלומי

צרפתי תמונה של היסטוריית הבדיקות דם מהשנה האחרונה בבדיקה האחרונה חל שינוי ואני לא רוצה לברר לגבי המשמעות שלו בשלב I הנוגדים IgM הפכו מחיובי לגבולי ןIGG - נשאר ערך 400 בשלב II הנוגדים מסוג M עדיין חיובי נוגדים מסוג G היה 3200 ירד 1600 אם אני מבין נכון עדיין מאופין שיש מחלה פעילה אבל הנוגדים בגוף ירדו ? או שזה סימן להחלמה ?

שלום שלומי, אני חושש שבגלל בעיה טכנית אין ביכולתי לפתוח קבצים מצורפים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות