חוששת מהידבקות באיידס.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/01/2020 | 21:15 | מאת: נורית

ערב טוב דוקטור קרה לי מקרה שהכניס אותי לחרדות...אחיין שלי שיחק עם הבת שלי בת השנה וחצי ושמתי לב שהיה לו קצת דם בשפה מפצע שיש לו והוא שיחק איתה ועשה עם הלשון והעיף עלייה רוק אני חוששת שאולי זה פגע לה בעין והיה ברוק דם....האם יש סיכוי להידבק במקרה כזה עם האחיין שלי (שאני יודעת שהוא פעיל מינית* חולה באיידס? בבקשה תענה לי.

שלום נורית, הסיכוי להדבקה של אחייניתך בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות