הידבקות באיידס דרך רירית האף.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/01/2020 | 11:05 | מאת: מאיה

שלום לחצתי יד למישהו ואחרי כ10 דקות חיטטתי באף ושמתי לב שיש טיפה של דם באצבע וזה לא היה מהאף שחי אני בטוח...אם נעיח זה היה הדם של הבן אדם שלחצתי לו יד והוא חולה באיידס האם ניתן להידבק בצורה הזאת? אני חוששת.

שלום מאיה, אם חיטטת באף באצבע שעליה יש דם הנגוע ב- HIV- הדבקה בנגיף זה היא כנראה אפשרית. הרבה בריאות אפי

11/01/2020 | 12:22 | מאת: מאיה

עבר עברו 10 דקות בערך מרגע הלחיצת יד עד לרגע שנגעתי באף...והנגיד מושמד באוויר תוך מספר שניות(ככה קראתי).

מנהל פורום מחלות זיהומיות