HIV במגע עם תינוקת מחוסנת בbopv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/01/2020 | 19:06 | מאת: דוד מודאג

היי, אני נשא חיובי מטופל לhiv מספר שנים. Undetectable זמן קצר מתחילת הטיפול התרופתי ובמעקב קבוע. לאחרונה גם חוסנתי בחיסון מומצ לפוליו סביב עבודתי במערכת הבריאות. האם קיים סיכון עבורי בחשיפה לאחיינית היקרה שלי עקב החיסון החי מוחלש לפוליו לאחרונה? נאמר לי שכן אך מנגד חוסנתי כאמור ומערכת החיסון שלי תקינה באופן ממוצע לסטטוס ( 700 cd4) תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דוד, תחלואה שלך ב'פוליו' בעקבות האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות