שאלהההההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/01/2020 | 23:40 | מאת: גילה

אומרים שהאיבר הראשון שמושפע מהשפעת זה הלב. אז אם אין לי שום תסמין של שפעת ואני מרגישה רגיל אבל יש לי תחושה כזאת בלב. זה יכול להיות שפעת? שהתסמין היחיד שלה זה תחושה בלב?

שלום גילה, אינני מכיר את הטענה ש"האיבר הראשון שמושפע מהשפעת זה הלב". הרבה בריאות אפי

10/01/2020 | 11:27 | מאת: גילה

הכוונה שאם חלילה יש קריסת מערכות הלב הוא האיבר הראשון שמושפע...אז שואלת אין לי תסמיני שפעת מרגישה רגיל . לא חולה. אבל יש לי מאתמול מדיי פעם הולך ובא תחושה באזור של הלב לא כאב תחושה שהולכת ובאה. האם זה יכול להיות שפעת למרות שאין לי תסמינים,?

שלום גילה, התסמין המתואר בשאלתך איננו אופייני לשפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות