תקופה של חולייייייייייייייייייע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/01/2020 | 12:11 | מאת: גדי

אני נמצא בחדר די גדול אם מישהי שמדיי םעם משתעלת . נניח והשתעלה והחיידקים באויר תוך כמה זמן החלל מתנקה מחיידקים וחלקיקים וכל מה שיכול לגרום לי להידבק? פשוט כל פעם שהיא משתעלת אני יוצא מהחדר חוזר אחרי דקה. ולא מתכוון לגביי חפצים שעליהם החיידקים מתיישבים שואל רק על החיידקים באויר מהשיעול

שלום גדי, משך הזמן שתרסיס שנפלט משיעול או מעיטוש נותר באוויר החדר תלוי בעיקר בזרמי האוויר שבחדר זה, אך סביר שמדובר במספר שניות עד מספר דקות בלבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות