דעתך האם לדעתך ישנה סכנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/01/2020 | 20:53 | מאת: נורית

שלום רב וערב טוב. הייתי היום במילוי ציפורניים לא היו שם לקוחות . רק אני והקוסמטיקאית היא אינה חולה איך היה רגע שהתעטשה והשתעלה מהחומרים. אני הייתי מהרגע שנכנסתי לשם עם צעיף עבה עבה עליי שמכסה את כל האף והפה. שהתעטשה הייתי רחוקה אך כשהשתעלה ( פעם אחת שיכול קצר)הייתי די קרובה (למרות שהשתעלה לצד השני לא לצד שלי. מה הסיכוי שבמצב שמשהו דוגר אצלה נדבקתי? ובבקשה תתייחס רק לשיעול ולאפצי ולא להידבקות במגע או דרך חפצים..תודה.

שלום נורית, אני חושש שאין ביכולתו לכמת את הסיכוי שלך להידבק ב'משהו' מהקוסמטיקאית שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות