שאלות בנושא חיסון שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2020 | 22:46 | מאת: הריונית

שלום, אני ממש בתחילתו של הריון. אף אחד ממשפחתי הקרובה לא חוסן לשפעת כולל הילדים. אני חוששת כרגע לקבל את החיסון כיוון שאף פעם לא לקחתי אותו ואינני יודעת אם תתרחש אצלי תגובה אלרגית, או תתפתח מחלה כתוצאה מכך. האם זה יצמצם סיכויי ההדבקה אם אחסן את כל בני המשפחה סביבי? מה ההמלצות הכי טובות במצבי, לדעתך? מתי אמורה להסתיים תקופת השפעת (מנתוני העבר + מה שראו בצידו השני של כדור הארץ השנה)?

שלום הריונית, 1. משרד הבריאות ממליץ לנשים בהריון להתחסן כנגד שפעת. 2. צמצום סיכוייהם של בני ביתך לחלות בשפעת יקטין גם את סיכוייך לחלות במחלה זו. 3. עונת השפעת בארץ צפויה להסתיים עם תום החורף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות