משך זמן הדבקההההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2020 | 18:29 | מאת: בר

היי חברתי לעבודה חלתה בשפעת קלה ואני בהיריון. מחר אני חוזרת לעבודה היא אומרת שמרגישה הרבה יותר טוב. מרגע הדגירה שלה כמה זמן היא נחשבת מדבקת? ובעצם איך אדע כמה זמן המחלה דגרה אצלה?הסימפטומים התחילו לה ב29.12. האם היא עדיין מדבקת? היו לה כאבי שרירים שיעול וכו..אומרת שהכל עבר. נניח ואלך ואשב רחןק ממנה ןעם מסיכה זה יעזור? אנחנו רק שנינו לבד במשרד והוא די גדול.

שלום בר, בד"כ מבוגרים נחשבים כמדבקים בשפעת עד כשבוע מתחילת מחלתם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות