האם התסמינים הבאים יכולים להעיד על שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2020 | 09:39 | מאת: עדי

בוקר טוב הבן שלי בן 3. היה 3 ימים עם חום שנע בין 38.5-39.8 .. עייף, תאבון ירוד..והתלונן שקר לו כל הזמן. ביום הרביעי כבר עבר החום אבל החלה נזלת. הוא די חזר לעצמו משחק צוחק ואוכל(פחות מהרגיל). האם זה מתאים לשפעת(שפעת החזירים במיוחד)? או שבשפעת התסמינים ארוכים יותר וקשים יותר? יש לי בבית תינוקת בת שנה וחצי- לצערי היו מצבים בימים האלו שהשתעל / התעטש עליה/בקרבתה..וכדומה- כלומר היא ואני נחשפנו בוודאות לוירוס .האם לנו זה עלול להיות מסוכן על אף שאצלו נראה עבר בסדר?( כולנו לא הספקנו להתחסן) שאלה שלישי ת ואחרונה- במידה ונדבקנו זמן הסגירה הוא 2-5 ימים? תודה

שלום עדי, 1. ייתכן שבנך מחלים משפעת וייתכן שמחלתו היא אחרת. 2. השפעת עשויה להיות מסוכנת בכל גיל. 3. תקופת הדגירה של השפעת היא בד"כ כ- 1 עד 4 ימים (וכ- 2 בממוצע). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות