מסכותתתתתתת הגנה מוירוסים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/01/2020 | 15:26 | מאת: גלי

היי פירסמת את הסוג של המסכות שבהן אתה משתמש.מהיכן אפשר לקנות אותם? חוץ מהזמנות דרך אמזון וכו... פה בארץ. ניתן להשיג בסופרים?

שלום גלי, אין לי מושג היכן ניתן להשיג מסכות N95 בארץ. נסי להפנות את שאלתך לפורום של רוקח/ת. הרבה בריאות אפי

03/01/2020 | 11:25 | מאת: דוד

(FFP1 זה התקן האירופי המקביל). קניתי בסופר פארם לפני כמה שנים ב-20 שקל חבילה של 3 מסיכות בתקן FFP2 של חברת 3M, למשל. לפני חודש קניתי ב-ebay מסיכה רב פעמית של 3M עם שני מסנני P100 (הסינון הכי גבוה) ב-25 ש"ח. יש גם לפעמים מבצעים בחנויות סטוקים שמוכרים מסיכות ב-2.5 או 5 ש"ח. מה שכן יקר יחסית זה מסיכות חד פעמיות בתקן FFP3 או P100, שזה כנראה מוגזם ואם כבר צריך כאלה אז עדיף להשתמש במסיכה רב פעמית.

מנהל פורום מחלות זיהומיות