חפצים מדבקים???????????

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2020 | 09:25 | מאת: דיקלה

היי. נניח ואדם חולה בשפעת התעטש לי על חפץ כלשהו שלי ...נניח טלפון מקלדת של מחשב. כמה זמן החיידקים שוהים על החפצים? לאחר כמה זמן הם פשוט נעלמים מהחפצים? ושאלה שנייה: מתי צפויה להסתיים תקופת השפעת? סוף פברואר?

שלום דיקלה, 1. הישרדותם של נגיפים על גבי חפצים תלויה בגורמים שונים, למשל טמפרטורה ולחות בסביבה. בנוגע לנגיפי שפעת בתנאי מזג אוויר של תקופה זו- סביר שמדובר במספר שעות עד ימים. 2. אין לי מושג מתי תגמר עונת השפעת השנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות