שתיי שאלןת ...תודה מראש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2020 | 09:03 | מאת: שני

היי ברצוני לשאול מתי צפוי שכל הבלאגן של השפעת ייעלם? סוף פברואר? שאלה שנייה האם נשים בהיריון שנדבקות מאדם שיש לו שפעת קלה יכולות לקבל את זה הרבה יותר קשה כי המערכת החיסונית שלהן חלשה או מסיבה אחרת?

שלום שני, 1. אין לי מושג מתי כל 'הבלאגן של השפעת' ייעלם. 2. אכן, נשים בהיריון שנדבקות מאדם שיש לו שפעת קלה יכולות לקבל את זה הרבה יותר קשה כי המערכת החיסונית שלהן היא מוחלשת במהלך ההריון. הרבה בריאות אפי

01/01/2020 | 16:14 | מאת: שני

אבל גם נניח ואתחסן זה מבטיח שלא אדבק בשפעת? הרי השפעת מכילה רק מס זנים של שפעת?

שלום שני, התחסנות כנגד שפעת איננה מבטיחה שהמתחסנ/ת לא י/תחלה בשפעת, אך מקטינה את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות