שאלה בקשר לדרך הידבקות באיידס בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2019 | 18:37 | מאת: שמעון

עם לפני שנה שכבתי עם אישה עם קונדום וגמרתי (הוצאתי את הזרע שלי) בתוך הקונדום בזמן ששכבתי איתה ואחרי זה הוצאתי את הקונדום הזה והכנסתי אותו למגירה שלי , האם ניתן להידבק מהקונדום הזה באיידס עכשיו (שנה אחרי שהכנסתי את הקונדום הזה למגירה שלי בחדר שלי)? בהנחה כמובן שהאישה הזאת בזמן ששכבתי איתה היא חולת איידס. תודה מראש .

31/12/2019 | 18:43 | מאת: שמעון

אני רק רוצה לציין שאחרי שהוצאתי את הקונדום מהאיבר מין שלי (אני גבר כמובן) אז הכנסתי את הקונדום לתוך המעטפה של הקונדום ואז הכנסתי את הקונדום עם המעטפה לתוך המגירה שלי למשך שנה. תציין בבקשה בתשובה שלך שראיתה את התגובה הזאת כדי שאני ידע שראית. תודה מראש.

שלום שמעון, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך התרחיש המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות