שאלות בנוגע להדבקה בוירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2019 | 11:59 | מאת: יעל

היי, אימי ואחותי חוסנו לשפעת בתחילת השנה. בכל אופן אימי כעת ממש חולה לא בהכרח שפעת. וירוס שכנראה בטן. הקאות חום היום כואב כל העצמות. רציתי לשאול: 1. האם מי שלוקח לוסקבעצם מגביר הדבקה כי הקיבה פחות חומצית? גם שנה שעברה ולפני כן חלתה. 2.אני כרגע מטפלת בה. האם אני אדבק רק אם אתקרב אליה או שהוירוס באוויר בכל מקרה? יש לציין שאין שיעול או עיטוש ולא נזלת. תודה

שלום יעל, אכן, נראה ששימוש בתרופות המדכאות את חומציות הקיבה' כגון 'לוסק', עשוי להגביר את הסיכוי לתחלואה ה'מיקרובים' שונים, אך כיוון שאין לי מושג ממה סובלת אמך גם אינני יכול להתייחס לשאלה האם ה'לוסק' שהיא לוקחת קשור בכך, או לשאלה האם היא מדבקת וכיצד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות