נאסר עליי להתחסן לשפעת... מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/12/2019 | 01:02 | מאת: מיכל

שלום, אגב מחלה אוטואיומונית השנה נאסר עליי להתחסן לשפעת. אני בת 38 אבל בקבוצת סיכון כי גם עם אסתמה קשה. רציתי בבקשה לברר: במידה ונגעתי בברז או משטח נגוע בשפעת, מהן ההנחיות לשטיפות ידיים שיספיקו על מנת לא להדבק? והאם יש חשיבות לשטיפה עם סבון או מים חמים? תודה מראש

שלום מיכל, מומלץ לשטוף ידיים במים (חמים או קרים) יחד עם סבון, ולסגור את הברז לאחר השימוש בעזרת מגבת נייר ולא ישירות עם אצבעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות