חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/12/2019 | 19:37 | מאת: יפית

שלום, לפני יומיים התחסנתי. עד היום בכלל לא הסתכלתי על מקום הזרקה (שכואב לי). אבל היום, הסתכלתי ונדמה לי שהאחות הזריקה לי את החיסון בדיוק על צלקת שהיתה לי, כנראה שמחיסון נגד אבעבועות שחורות שחוסנתי בילדותי. אני רואה חלק לבן קטן, ומסביבו הילה אדמומית. בהנחה שהיא אכן הזריקה לי את אותו חיסון ( החיסון נגד שפעת), החיסון על אותה צלקת - יש עם זה בעיה ? זה יכול להיות מסוכן לי? או אפילו לא יעיל? תודה לך

שלום יפית, לא אמורה להתפתח בעיה רפואית מיוחדת (הן מבחינת היעילות של החיסון והן מבחינת תופעות הלוואי שלו) בעקבות האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות