חיידק אוריאה פלסמה פרבום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/12/2019 | 15:33 | מאת: משה

אני כ7 חודשים סובל מתחיפות ותכיפות לשתן כאבים בשלפוחית ושריפה באיזור איבר במין והמפשעות ואריתמה קלה בעטרה כל הבדיקות תקינות למעט אוראה פרבום טופלתי בכמה אנטיביוטיקות וכל פעם חוזר. לבת הזוג יוצא שלילי וכל פעם שאני שוכב איתה חוזר החיידק ואמרו לי שהיא לא צריכה טיפול שאלתי היא כזאת האם החיידק הזה עושה לי את כל זה או שזה מימקור אחר ולא לטפל בו כרגע החיידק חיובי אצלי אבל שהיה שלילי עדיין היה תסמינים שציינתי (טופלתי כבר בדוקסלין רצפין איזומנטין ציפרודקס ומגאקסין) אני שואל כי הרופאים חלוקים בדעתם כל רופא חושב אחרת על החיידק הזה בבקשה תענה לי תשובה ממש ברורה תודה רבה

שלום משה, לא בהכרח יש קשר סיבתי בין החיידק שבודד בשתן שלך ('אוריאהפלזמה פרבום') לבין התסמינים המתוארים בשאלתך (דחיפות ותכיפות לשתן ,כאבים בשלפוחית, שריפה באיזור איבר במין והמפשעות ואריתמה קלה בעטרה). הרבה בריאות אפי

26/12/2019 | 20:17 | מאת: משה

השאלה עם לטפל או לא האורולוג רוצה לתת לי עוד פעם איזתרומיצין 4 כדורים 250 מג טיפול מומלץ או לא לטפל

שלום משה, אני חושש שאין ביכולתי להביע דעה בנידון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות