שלום דר' הלפרין, אני מקווה ששאלתי אינה מטופשת.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/12/2019 | 18:26 | מאת: אייל

אני בן 63, ומאז היותי נער ועד לפני 10 שנים חליתי בשפעת 4 פעמים. לציין: מדובר היה במקרי שפעת קשים ולא ב"הצטננות" וגם לא ב"דלקת דרכי נשימה" אלא שבשפעת "אכזרית" ומאובחנת. שאלתי היא זו: האם מי שחלה בחייו 4 פעמים בשפעת מחוסן טבעית כנגד 4 סוגי הנגיפים שחלה בם בעבר? בתודה וסליחה מראש באם שאלתי מטופשת (:

שלום אייל, השאלה שלך היא כלל לא מטופשת, אבל התשובה שלי היא דווקא כן כזאת: אולי כן ואולי לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות