Pvpc שהתגלה בעובר קשור לcmv ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/12/2019 | 13:57 | מאת: דנה

היי דר בסקירה שנייה הרופא ראה בבדיקת המוח pvpc בגודל 1.7 ממ בגדול הוא אמר שאין לזה משמעות אבל שאל אותי על נוגדנים לcmv אין לי נוגדנים אבל לפני שלושה שבועות בעקבות צינון שהיה ללא חום עשיתי את הבדיקה והיא הייתה שלילית אם לממצא הזה אין שום משמעות אז למה שאל אותי על הcmv ? יכול להיות שנדבקתי אבל בבדיקת דם עדיין לא ראו נוגדנים?

שלום דנה, אין לי מושג למה שאל אותך רופא כלשהו על CMV. אני מציע לך לשאול אותו ישירות על כך. הרבה בריאות אפי

22/12/2019 | 16:31 | מאת: דנה

השאלה היא אם היה לי צינון ללא חום ולפני 3 שבועות עשיתי בדיקת דם לcmv ויצא שלילי ומאז לא הייתי חולה האם יכול להיות שבכול זאת נדבקתי והבדיקת דם הייתה לא נכונה? יכול להיות שנדבקתי ועדיין לא היו נוגדנים האם צריך לחזור על הבדיקה שוב?

שלום דנה, צינון ללא חום איננו שילוב אופייני לתחלואה ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות