אשמח לעזרה בהבנת התשובה לבדיקת hiv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/12/2019 | 12:39 | מאת: הפוחדת התמידית

המגע החשוד היה לפני 23 ימים, התקבלה התשובה הנ"ל. האם שולל את ההדבקה? צירפתי את התשובה כקובץ, תודה רבה

שלום הפוחדת, אני חושש שאין ביכולתי לפתוח קבצים מצורפים. הרבה בריאות אפי

18/12/2019 | 19:09 | מאת: הפוחדת התמידית

כתוב Hiv av ואז כשנכנסים כתוב ככה: HIV negative HIV 1,2 Ab's, p24 Ag - negativ הבדיקה מאפשרת לזהות ברוב המקרים הדבקה חדשה כ 3 שבועות לאחר החשיפה החשודה. על מנת לשלול סופית הדבקה בנגיף hiv יש לחזור על הבדיקה 12 שבועות לאחר מועד החשיפה החשודה. האם זה שולל הדבקה לפני כ 23 ימים?

שלום הפוחדת, תוצאות הבדיקה שצרפת מורידות מאד את הסבירות שנדבקת ב- HIV במהלך המגע שתואר בשאלתך המקורית. הרבה בריאות אפי

19/12/2019 | 10:48 | מאת: הפוחדת

תודה רבה רבה :) איך ניתן לשלול סופית? בדיקה נוסםת בעוד כחודשיים תוכל לשלול חד משמעית? אני חרדתית מאחר ולאדם איתו הייתי יש סיכוי גבוה להיות חולה, הוא בקבוצת סיכון

שלום הפוחדת, אפשר "לחזור על הבדיקה 12 שבועות לאחר מועד החשיפה החשודה" (ואני מצטט מתוך טופס התוצאה שקיבלת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות