משך בישול להשמדת פתוגנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/12/2019 | 12:24 | מאת: יונתן

שלום ותודה על הסיוע. כמה זמן בישול דרוש להשמדת הפתגונים בבשר שאני מבשל (אחרי שהפשרתיו לצורך הבישול)? ואני מתכוין למשך הזמן מאז הרתיחה, כשהמזון הגיע כבר לחום גבוה גם בעומק המזון, כי זה היה מופשר לפני הבישול, ובמצב שהבשר היה חתוך לקוביות בקוטר לא יותר מ2 ס"מ (וממילא החום חדר כבר לעומק הקוביות). ואני שואל בסיר רגיל (לא טיגון/אפיה/מיקרו), כשזמן הבישול נמדד מאז שהמים בתבשיל מבעבעים, כשבד"כ צריך אז להנמיך את הלהבה ללהבה נמוכה. תודה

שלום יונתן, אני חושש שהנושא לא מוכר לי מספיק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות