נדקרתי ככה״נ ממחט בפארק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/12/2019 | 16:33 | מאת: אוי וי

לפני כארבעה ימים בעת שכיבה על דשא, הרגשתי דקירה ברורה באיזור הברך (מקדימה). הרגיש לחלוטין כמו מחט ועדיין יש סימן של דקירה ותחושת כאב קלה. לא ירד דם אך בהחלט יש ״חור״ קטן, חדר מבעד למכנס דק. לא ממש חיפשתי באותו הרגע על הקרקע אך בוודאות היה שם משהו חודרני ודוקר לדעתי זה חייב להיות מחט. האם יש חשש למשהו במקרה כזה?

שלום אוי וי, אם מדובר במחט רפואית... ואם היה עליה דם טרי... ואם הדם הזה הכיל נגיפים כמו HIV, HBV או HCV... ואם הדקירה שלך היתה עמוקה- אז הדבקתך בנגיפים אלו היא אפשרית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות