חום נמוך בכל ערב שיורד לפנות בוקר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/12/2019 | 22:57 | מאת: אריק

שלום רב, בן 52, בריא לחלוטין, לא נוטל תרופות כלשהן. לפני שבועיים חום גבוה ללא תסמינים נוספים. אבחנה של רופא משפחה - שפעת. כעת החום הגבוה ירד, אבל בכל ערב הוא עולה ל - 37.4, בלילה - הזעה חזקה (ללא תרופות), ובבוקר החום יורד. בבדיקת דם - אין מחלת הנשיקה, ספירת דם תקינה לחלוטין. רופא המשפחה קובע שמדובר בווירוס, שייעלם בסופו של דבר, ולא ניתן לעשות דבר. האם ניתן בכל זאת לעשות משהו? האם לחזור לעבודה? האם ניתן לבדוק את מהות הזיהום? מה טווח הריפוי? תודה!

שלום אריק, ניתן לנסות לאבחן את מקור הבעיה ע"י ביצוע בדיקות נוספות (ויש עשרות בדיקות אפשריות כאלו...), וניתן להמתין עוד מספר ימים בתקווה שהבעיה תפטר עצמונית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות