טיפול אנטיביוטי בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/12/2019 | 09:19 | מאת: שי

שלום דר לאחר כישלונות טיפוליים בחיידק הליקובקטר הגעתי לרופא זיהומולוג בעל שם בטיפול בהליקובקטר קיבלתי טיפול אנטיביוטי ל10 ימים ואני די חושש להתחיל אותו ואפרט : ריפבוטין + מוקסיפן +לנטון העיניין הוא עם הריפבוטין : הוסבר לי שאצטרך לבצע ספירת דם לאחר 5 ימי טיפול עקב אפשרות של ירידת כדוריות דם לבנות והאפשרות ללקות ולהידבק בזיהומים .ואני מאוד פוחד עכב העובדה שאני עובד עם אנשים והעובדה שעכשיו חורף ואוסף המחלות בעונה בשגשוג (שפעת) וכו מה העצה שאוכל לקבל ...מצד שני אין לי הרבה ברירות אני חייב למגר את החיידק מה עושים????

שלום שי, העצה שלי היא שתצטרך להחליט, כמו כ ל אחד מאתנו שמדי פעם ניצב בסיטואציה כזו, האם לקחת את הסיכון או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות