אכילת פרי נגוע באלטרנריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/12/2019 | 01:02 | מאת: נאוה

שלום, אני בתחילתו של הריון ואכלתי רימון שנאמר לי אחר כך שנגוע באלטרנריה. זה יכול להזיק לי או לעובר? תודה רבה

שלום נאוה, אינני מכיר נזקים זיהומיים שנגרמים ע"י אכילת רימון נגוע ב'אלטרנריה' לאם ההרה או לעוברה. את מוזמת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825. הרבה בראות אפי

06/12/2019 | 10:53 | מאת: נאוה

תודה רבה ד"ר הלפרין. המכון סגור עד ליום ראשון.. האם ישנה דרך לבדוק אם הפטריה הזו נמצאת בגופי? האם יש מידע כללי על אכילתה, גם בלי קשר להריון? תודה

שלום נאוה, אינני מכיר דרך לבדוק האם הפטריה נמצאת בגופך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות