יש לי שאלה בבקשה שקשורה להידבקות באיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/12/2019 | 10:02 | מאת: משה

אתמול אישה נישקה אותי באזור של הזקן שלי ובפנים שלה ליד האזור של השפתיים שלה היה פצע פתוח והיא שכבה עם הרבה גברים אז אולי יש לה איידס ,אתה יכול בבקשה לרשום את האימייל שלך , כי אני רוצה לשלוח לך 3 סירטונים של האזור של הזקן שלי בשביל שתכתוב לי חזרה לאימייל עם אתה חושב שיש שם פצע פתוח , פשוט אני לא רוצה שאנשים אחרים יראו אותי. תודה.

שלום משה, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה, בלי קשר לאורך הזקן שלך או לפצע כלשהו שיש לך באזור זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות