תוצאות בדיקות דם המעידות על דלקת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/12/2019 | 18:42 | מאת: שחר

ביתי בת שנה ו10 חודשים משתעלת ועם חום מזה 3 ימים- החום עולה בעיקר בלילות סביב 39. בבדיקצ רופא לפני יומיים הריאות נשמעו נקיות וכן אוזניים וגרון היום ביצענו בדיקות דם WBC תקין נויטרופילים גבוהים לימופוציטים נמוכים האם זה יכול להעיד על דלקת ריאות ויראלית או חיידקית? שדורשת אנטיביוטיקה? הרופא יהיה רק ביום ראשון(גם הרופא המחליף) וברצונילדעת אם ניתן לחכות או שמא לפנות למוקד תודה

שלום שחר, אני חושש שאין ביכולתי לאבחן את מחלתה של בתך דרך האינטרנט. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות