Cmv חיובי בהריון שבוע 8, אשמח לשמוע חוות דעת.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/12/2019 | 09:54 | מאת: ליטל

שלום למען האמת אני בדרך כלל בחורה רגועה, אך עם התוצאות והסיפורים ששמעתי אני בלחץ. נבדקתי בשבוע 8+5 לבדיקות דם ראשוניות והופיעו שם תסמינים Cmv. התוצאות היום Cmv igg 76 Cmv igm 35 Cmv avidity vidas 89 מה הסכנות האם באמת אני חולה בוירוס כיום ויש סכנה לעובר? *לא רוצה ללכת מהר ולחשוב על הפלה תודה מראש 🙏

שלום ליטל, תוצאות הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת מתישהו ב- CMV (וכדי לתת לך תשובה יותר מדויקת את צריכה לצרף לשאלתך את ערכי הייחוס של בדיקות אלו, כפי שהם מקובלים במעבדה בה הן בוצעו). על המשמעות של הדבקה בנגיף זה במהלך ההריון (או סמוך לו) את מוזמנת להתייעץ עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825. הרבה בריאות אפי

03/12/2019 | 15:03 | מאת: ליטל

תודה עלהמענה ד"ר אני מצרת צילום של התוצאות העדכניות אשמח לחוות דעת תודה רבה

03/12/2019 | 15:32 | מאת: ליטל

רושמת כאן את התוצאות במידה והקובץ לא צורף CMV IGG חיובי 75.50 CMV IGM חיובי 33.60 VARICELLA ZOSTER IGG חיובי 2432.0 CMV IGM VIDAS חיובי 1.31 CMV IGG VIDAS חיובי 18.00 CMV AVIDITY VIDAS 0.89

שלום ליטל, 1. נראה שמדובר בזיהום שאירע כבר לפני מספר חודשים. 2. וראי את המלצתי הקודמת בנוגע ליחידה לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

03/12/2019 | 16:38 | מאת: ליטל

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות