בהמשך לשאלתי הקודמת על פצע באף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/12/2019 | 19:32 | מאת: עדי

תודה על המענה. בהמשך לשאלתי הקודמת.כאמור ביתי בת שנתיים.. מספר ימים עם פצע באף.. היום רופא הילדים נתן משחה בשם בקטורובן. לאחר הביקור אצל הרופא ..היא העלתה חום 39. לא ברור אם החום הוא כתוצאה מזיהום באף או לא. רופא הילדים בחופשה עד יום חמישי. השאלה אם מדובר בסטפילוקוק באף בשילוב עם חום- האם זה חיידק מסוכן? איך יודעים אם נדרש גם טיפול אנטיביוטי? מה עלי חבקש מהרופא ומה הדחיפות? תודה רבה

שלום עדי, אין לי מושג האם הפצע של בתך באף נגרם ע"י חיידק ה'סטאפילוקוקוס' (אם כי זו הנחה הגיונית), והאם הזיהום באזור הזה הוא הגורם לחום שלה. המלצתי- בדיקת רופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות