הידבקות באיידס ממגע בפח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/11/2019 | 14:43 | מאת: לימור

היי דר כחלק מבדיקות שיגרתיות של הריון אחרי הבדיקה הגיניקולוגית כשהתלבשתי לא שמתי לב ונגעתי בטעות עם היד בפח עם הפסולת שמתי לב שנגעתי בבד שיצא מתוך הפח אני לא יודעת אם זה היה הנייר שאני השתמשתי וזרקתי או נייר מהמטופלת לפני ועליו היה כנראה החומר היכוך ששמים על המכשיר האם כתוצאה מזה שנגעתי עם היד בנייר הזה ובו זמנית התלבשתי יכלתי להדבק באיידס או מחלה זיהומית כלשהי? מאוד לחוצה מזה אשמח לתשובה

שלום לימור, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות