תשובות סותרות לגבי רימינג

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/11/2019 | 22:26 | מאת: גיא

שלום ד"ר. אני בחור דו שמידי פעם נפגש עם גברים. אני תמיד שואל מה מצבם הבריאותי לפני המפגש ומניח שהם לא משקרים . יש לי שאלה לגבי רימינג כצד מקבל (שעושים לו ) : בפורומים מסוימים רופאים אומרים שאין סיכוי ואילו אצלך אתה מדבר על סיכוי זניח... מאחר ואני נזהר מאוד הייתי רוצה לדעת האם יש או אין סיכוי ... אינני יודע אם יש דימום אצלי או לא ( אני לא עוסק בפעילות שעלולה לגרום לדימום אבל אי אפשר לדעת) ואינני יודע אם יש איזה דימומון בפה של הפרנטנר המבצע. אז מה בעצם הסיכון ?

שלום גיא, מבחינה פרקטית, בהקשר להדבקה ב- HIV, "אין סיכוי" ו"סיכוי זניח" הם מושגים זהים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות