בלחץ ממשהו שקרה לי היום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/11/2019 | 20:18 | מאת: מאיה

שלום רב. הייתי היום בקליניקה ועברתי דיקור סיני. בסוף הטיפול נכנסתי לשירותים והיתה שם מחט של דיקור זרוקה על הרצפה. הזזתי אותה עם הקצה של הסנדל שלי ועשיתי את צרכי. שיצאתי פתאום נלחצתי שאולי בטעות שהזזתי את המחט עם הסנדל אולי נדקרתי ממנה בקצה אצבעותי כי הסנדל שלי חשוף בקצהו.האם עליי לחשוש מהמדבקות באיידס בסיטואציה כזו? תודה מאיה

שלום מאיה, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות