הערכה רבה לד"ר הלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2019 | 11:36 | מאת: נעמה

שלום ד"ר הלפרין. לאורך השנים האחרונות יצא לי כמה פעמים להכנס לפורום הזה וגם לשאול שאלה. לעתים זה היה בגלל שהייתי בלחץ אולי מוגזם. רציתי להביא את הערכתי הרבה מאוד על פועלך כאן. זה ממש לא מובן מאליו. אני מתארת לעצמי שיש לא מעט שאלות שאתה מזהה שנכתבות כתוצאה מחרדה ולחץ , אבל לעולם אתה לא מזלזל בחולה גם אם השאלות מציקות ואפילו כמעט הזויות. אתה תמיד מנסה להרגיע ולעזור ולתת תשובה סבירה והגיונית. מתן מזור לנפש הוא לפעמים לא פחות חשוב ממתן מזור לגוף. בכך רציתי להודות לך ואני מניחה שרבים יצטרפו אליי חג שמח

תודה רבה, הרבה בריאות וחג שמח

13/10/2019 | 22:41 | מאת: משה

רופא מדהים, תשובות מפורטות ועונה ממש באופן מיידי באדיבות רבה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות