הרפס שפתיים ותינוק - דחוף בבקשה!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/10/2019 | 06:46 | מאת: עינבל חיה

שלום רב, הבוקר התעוררתי עם הרפס בשפתיים. עוד לפני ששמתי לכך לב , נישקתי את התינוק שלי, בן 5 חודשים, בפנים ובידיים, הוא גם נגע לי בשפתיים . אני מבינה שזה מסוכן לילדים . האם יש סכנה חמורה גם בגיל הזה? למה עליי לשים לב בהמשך ולאורך כמה זמן? אני לחוצה מזה מאוד, אודה לתשובתך.

שלום עינבל, בדרך כלל 'הרפס' של הפה בתינוקות בני 5 חודשים היא מחלה לא נעימה אך גם לא קשה במיוחד. הרבה בריאות אפי

10/10/2019 | 07:41 | מאת: עינבל חיה

תודה על תשובה מהירה כיצד יכולה להתבטא המחלה ובאיזה פרק של זמן?

שלום עינבל, תוכלי לקרוא על המחלה באתרים רבים, למשל https://www.pediatrics.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%A4%D7%A1-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D/ הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות