טוקספלזמה בהריון.. האם אפשר להרות עכשיו ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2019 | 18:45 | מאת: הריון

שלום, לפני כשישה חודשים אובחנתי עם הדבקה ראשוניץ בטוקסופלזמה היתב הדבקה מאוד טרייה. אחרי 4 חודשים מההדבקה עשיתי בדיקת סבין פלדמן התוצאה היתה 250. חודש לאחר מכן עשיץי את הבדיקנ עוד פעם וזה נתן אותה תוצאה 250. מה משמעות הדבר? עכשיו עברו שישי חודשים מתאריך ההדבקה בערך, האם אפשר להרות? אם יש עדיין סכנה? תודה

שלום, 1. לאחר הדבקה ב'טוקסופלזמה' נשאר הטפיל בגופנו "לנצח". 2. בנוגע ל'היתר' כניסה להריון- את מוזמנת להתייעץ בנושא עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי במשרד הבריאות, בטלפון 02-5082825. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות