הידבקות באיידס באמצעות דם.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/10/2019 | 16:43 | מאת: משה

שלום דוקטור אשמח לתשובה מפורטת בבקשה. לפני מספר ימים היה אצלנו אינסטלטור שטיפל בבעיה בברז במקלחת ואז הוא נחתך חתך קטן בידו חתך שמדמם קלות...לאחר מכן הוא נגע במגירה של המקלחת על מנת להוציא אותה ואז אני החזרתי אותה ולא שמתי לב אם יש לי כתמי דם ביד ולאחר כ2 דקות הלכתי לשירותים לעשות פיפי ואני חושש שאולי נגעתי בפתח איבר המין כי הבנתי שהדבקה באיידס יכולה להתרחש במקרים של פתח השופכה שבא עם הנגיף...האם עש איזשהוא סיכוי להדבקה במקרה כזה אפילו סיכוי תיאורטי או שאין סיכוי אנא תשובתך בבקשה.

שלום משה, הדבקתך בנגיפי HIV במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

04/10/2019 | 18:40 | מאת: משה

אפשר לפרט בבקשה למה זה לא סביר?

סטאטיטיסטיקה

מנהל פורום מחלות זיהומיות