מגע בתחבושות אחרי מגע עם נוזל זרע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/10/2019 | 22:09 | מאת: אוריאן

שלום ד"ר קצת לחוצה ורציתי לשאול,הייתי עם בחור.לא שכבתי איתו,אני במחזור (שהתחיל היום)סליחה על התיאור :)נגעתי לבחור באיבר המין כשנראה לי שהיה לו את הנוזל המקדים,ואחרי כמה דק נכנסתי לשירותים,בלי לרחוץ את הידיים שלי לפני.היתה לי התחבושת לא זוכרת שניגבתי את עצמי.האם במקרה כזה יש סיכון מבחינת הידבקות במידה והיה לי על היד טיפה אולי מהנוזל המקדים שלו ואחרי כמה דק שהרמתי את התחתון והמכנס שלי והיה טיפת מגע עם התחבושת.תודה לך

02/10/2019 | 22:11 | מאת: אוריאן

ד"ר רציתי להוסיף בנושא ההודעה רשמתי נוזל זרע,הבחור לא גמר בבכל אופן לא ראיתי והתכוונתי לנוזל המקדים. תודה רבה שוב

02/10/2019 | 22:47 | מאת: אוריאן

ד"ר להוסיף עוד משהו לשאלה שלי,התנשקתי הרבה עם הבחור.אני לקראת סיום טיפול מורכב בלסת עליונה עם תותבת,והבחור אמר לי שהוא צריך לעבור עקירות בשיניים.האם יש בנשיקות סיכון במצב כזה.לא ראיתי דימום או משהו .תודה וסליחה על הלחץ

שלום אוריאן, מאיזו הדבקות את חוששת? הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות