שאלה בקשר לבדיקת דם בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/09/2019 | 10:08 | מאת: שלומי

עם אחות עשתה בדיקת דם לאישה לפניי והיא עשתה לה את הבדיקה עם כפפות מסויימות ואז הגיע התור שלי לעשות את הבדיקת דם והאחות הזאת עשתה לי את הבדיקה עם אותם כפפות שהיא עשתה את הבדיקת דם לאישה שלפניי , אני יכול להידבק באיידס כתוצאה מזה , בהנחה שלאישה הזאת יש איידס? עם התשובה היא כן אז מה הסיכויים להידבק בבקשה. תודה .

שלום שלומי, הדבקה בנגיפי 'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות