מה הסיכוי להידבק באיידס?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/09/2019 | 08:25 | מאת: דוד

הייתי אצל נערת ליווי - חדרתי אליה עם קונדום ואז יצאתי והורדתי ישר את הקונדום והתחלתי לאונן עם אותה היד שהורדתי את הקונדום האם הנגיף יכול לעבור מהקונדום לכף היד ומכף היד לאיבר המין ולהידבק בנגיף?

שלום דוד, תיאורטית, הדבקה כזאת היא אפשרית. מעשית, מעולם לא שמעתי על אדם שנדבק בדרך זו. הרבה בריאות אפי

23/09/2019 | 08:28 | מאת: דוד

אני לא מבין מה הכוונה שתיאורטית הדבקה כזאת אפשרית? האם מעשית הדבקה כזאת אפשרית?

שלום דוד, מעולם לא שמעתי על אדם שנדבק בדרך זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות