היי, אפשר לקבל כלבת ממגע עם פרווה של חיה נגועה כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/09/2019 | 19:35 | מאת: אנונימי

היי, אפשר לקבל כלבת ממגע עם פרווה של חיה נגועה כלבת תודה מראש על התשובה :)

שלום אנונימי, כל מגע קרוב עם חיה נגועה בכלבת נחשב כגורם סיכון להדבקה בכלבת. הרבה בריאות אפי

17/09/2019 | 19:41 | מאת: אנונימי

אני אפרט פה את כל המקרה: הייתי בטיול והנחתי לרגע את התיק שלי בצד יש לי בתיק שלוקר יש על השלוקר פקק חתול עבר ליד התיק שלי ואני חושש שהפרווה שלו נגעה לי בפקק או בצינור של השלוקר שתיתי מהשלוקר בערך רבע שעה אחרי המקרה יש סיכון להדבקה (לא ידוע האם החתול אכן חולה בכלבת או לא אבל בו נאמר שכן כדי לא להסתכן)

17/09/2019 | 19:48 | מאת: אנונימי

אני אפרט פה את כל המקרה: הייתי בטיול והנחתי לרגע את התיק שלי בצד יש לי בתיק שלוקר יש על השלוקר פקק חתול עבר ליד התיק שלי ואני חושש שהפרווה שלו נגעה לי בפקק או בצינור של השלוקר שתיתי מהשלוקר בערך רבע שעה אחרי המקרה יש סיכון להדבקה (לא ידוע האם החתול אכן חולה בכלבת או לא אבל בו נאמר שכן כדי לא להסתכן)

שלום אנונימי, הכתובת היחידה לשאלתך היא לשכת הבריאות המחוזית. אמור/ה להיות שם רופא/ה תורן/ית 24 שעות ביממה. הרבה בריאות אפי

17/09/2019 | 20:08 | מאת: אנונימי

אשמח לדעת אם יש סיכון לכלבת לפני שאני מתקשר:)

הכתובת היחידה לשאלתך היא לשכת הבריאות המחוזית. אמור/ה להיות שם רופא/ה תורן/ית 24 שעות ביממה.

17/09/2019 | 21:32 | מאת: אנונימי שוב :)

דבר ראשון תודה על התשובות, אתקשר אליהם מחר בבוקר כי הם לא עונים בטלפון של השירות לקוחות (כנראה בגלל הבחירות) דבר שני, אשמח לדעת האם מוכרים לך מקרים דומים לשלי או מקרים שכלבת עבר דרך פרווה תודה מראש על התשובה :)

הכתובת היחידה לשאלתך היא לשכת הבריאות המחוזית. אמור/ה להיות שם רופא/ה תורן/ית 24 שעות ביממה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות