בילהרציה? דרכי הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/08/2019 | 17:18 | מאת: נעה

לפני מספר ימים רחצנו במעיין בצפון הארץ, לאחר מכן שמעתי שאחד מהרוחצים סבל או סובל מתולעים שבהם נדבק לפני מספר שנים בטיול באפריקה. נכנסנו למעיין עם ילדים קטנים, לכן אני חוששת. האם ניתן להידבק דרך המים בתולעים (אני לא יודעת אם זה בלהרציה או תולעים מסוג אחר)? ולאילו תסמינים יש לשים לב? תודה רבה

שלום נעה, נכון לשנת 2019, הדבקה ב'בילהרציה' ב"מעין בצפון הארץ" נחשבת כבלתי סבירה (גם אם לפני כן רחץ שם מישהו שנדבק במחלה לפני מספר שנים באפריקה). הרבה בריאות אפי

25/08/2019 | 17:30 | מאת: נעה

תודה על התשובה המהירה

מנהל פורום מחלות זיהומיות