Hiv סיכויי הדבקה כתוצאה ממחט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2019 | 21:22 | מאת: עמליה

היי, הייתי היום בים וכשהלכתי על החוף נדקרתי ממחט. המחט לא הייתה מחוברת למזרק, אלא סתם בחול.. האם זה אומר שזו לא מחט חלולה? מה סיכויי ההדבקה באיידס כתוצאה מדקירה כזאת?

שלום עמליה, 1. מחט שמשמשת להזרקה היא מחט חלולה גם כשהיא לא מחוברת למזרק. 2. אין ביכולתי להעריך את סיכויי ההדבקה שלך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך. תיאורטית, הסיכוי להידבק בנגיף במהלך דקירה של מחט המכילה דם נגוע מוערך בכ- 0.3%. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות