מחלות מין ממה להזהר......

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2019 | 22:44 | מאת: שרון

אני בחורה לסבית. עומדת לקיים יחסים בפעם הראשונה (עם מישהי שיש לה נסיון). העניין הוא שאני עם מחלה SPINA BIFIDA נצרכת לפעמים באנטיביוטיקות השאלה איך אני יכלה להזהר ביחסים..? מה מותר, מה אסור ועם מי שזה אסור? (חולי איידס? איך אני אמורה לדעת את זה מבי לפגוע?)

שלום שרון, הנושא לא כל כך מוכר לי, ואולי עדיף שתפני את שאלותייך בנושא לפורום יותר מתאים (למשלhttp://forums.walla.co.il/viewforum.php?f=1065). ההמלצה היחידה שאני יכול לתת היא לבחור את בנות הזוג שלך בקפידה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות