מוטרדת מאוד . נא עצתך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2019 | 18:53 | מאת: נעמה

שלום רב, אני בת 50 . מזה כחודש וחצי אני מרגישה שהעפעפיים כבדות וסוג של חוסר בהירות בעיניים. הייתי אצל רופאת עיניים אמרה שאני רואה טוב למרחק ואין קטרקט או לחץ תת עיני או היפרדות רשתית. הדבר מפריע לי עד מאוד. לעיתים למשך כמה דקות אני רואה ברור והכול תקין ואז שוב זה חוזר. האם זה יכול להיות מחלה כלשהיא ?האם זה יכול להיות מהמוח? אילו בדיקות לעשות .לאיזה רופא לפנות?

שלום נעמה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת עיניים ו/או של רופא/ה נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות