אשפוז במחלקה פנימית חששות מאז

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2019 | 13:24 | מאת: בר

בוקר טוב לפני כ10 ימים אושפזתי במחלקה פנימית עקב כאבים בבית החזה, הגעתי בחצות למחלקה ולא היה מקום אלא רק במסדרון או בחדר בידוד, חששתי להיכנס לחדר כזה אך לא הותירו לי ברירה שהיתי בחדר מחלות עד למחרת אחר הצהריים , לאחר שבוצע סיטי לב שוחררתי להמשך בירורים השאלה שלי אלייך האם לא מסוכן לשהות בחדר כזה ? מאז השחרור אני מצוננת עם ליחה ומעט שיעול וכאבים בדרכי השתן שחלפו מעצמם לאחר שתייה מרובה החשד שלי האם ניתן להידבק בחדר כזה מחולה אחר ששהה בחדר ? מאז אני לא רגועה אודה למענה שלך תודה רבה

שלום בר, במהלך כל ביקור או אשפוז במתקן רפואי, כגון בית חולים, אפשר להידבק במחלה זיהומית כלשהי. הרבה בריאות אפי

06/07/2019 | 21:29 | מאת: בר

תודה רבה על המענה המהיר האם בחדר בידוד יש סיכוי יותר להידבק מחדר רגיל ?

שלום בר, בחדר בידוד שבו נמצא גם חולה אחר (או שהה חולה כזה זמן קצר קודם לכן) יש סיכוי גבוה יותר להידבק במחלה שממנה סובל אותו חולה, וסיכוי נמוך יותר להידבק במחלות מדבקות אחרות. בחדר בידוד פרטי שעבר ניקוי ואיוורור יש סיכוי נמוך יותר להידבק במחלות מדבקות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות