שאלה על כתם של דם האם יש סכנת הדבקות באיידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2019 | 17:38 | מאת: בשמת

שלום, נכנסתי היום לפגישה באיזה משרד. לפני שהתיישבתי על הכיסא הבחנתי שעל ידית העור של הכיסא היה כתם קטן שנראה כמו דם. כיוון שהייתי חייבת לשבת, ניסיתי כמה שיותר לא להתקרב לידית. בסוף הפגישה שקמתי ראיתי שהכתם נעלם. אני מסיקה שאיכשהו נגעתי בו או שהוא השתפשף לי בבגדים. בהנחה שזה היה דם ונגעתי בזה האם יש סכנה להידבק באיידס (אולי נגעתי בזה ואחרי זה נגעתי בעיניים שלי או באזור הפה, אולי זה נגע לי בעור?) אשמח לתשובה תודה בשמת

שלום בשמת, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות