שלבקת חוגרת האם אני יכולה להידבק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2019 | 12:16 | מאת: שירי

שלום רב גילו לבן זוגי ביום חמישי שלבקת חוגרת בגב. אנחנו לא חיים יחד מבחינת מגורים משותפים. הוא קיבל משחת ״סיד״ וכדורים. הרופא אמר לחזור לביקורת שבוע הבא. אני בת 33 והיה לי אבעבועות רוח בגיל ילדות והתחסנתי גם. האם אני יכולה להידבק למרות זאת? והאם ההדבקות רק במגע עם הנגעים או גם יכול להתרחש מנשימות ורוק ומגע מיני? עוד לא נפגשנו וחוששת מכך.הוא לא התחסן כנראה והיה לו אבעבועות בגיל ילדות.תודה

שלום שירי, הדבקתך מבן זוגך בנגיף השלבקת החוגרת / אבועבועות הרוח נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות